Your search results
["error","The access token could not be decrypted"]
2 years ago

Raya PKP
=========

Tuan-tuan persiapkan diri dan emosi. Tahun ni kita berkorban untuk tidak menyambut raya di kampung. PKP kemungkinan besar dilanjutkan sehingga raya.
Dari statistik, data ... See more

2 years ago
Photos from Panglima Hartanah's post

TERES SATU TINGKAT, Taman Sri Melor, Seksyen 7, Bandar Baru Bangi

Location : Bangi
Property Type : Single storey
Title type : leasehold
Bedrooms : 3
Bathroom : 2
Size : 1300 sq.ft.
Other Info : ... See more

2 years ago

Forensik hartanah
===================
OPR turun lagi
Rate juga bakal turun

3 years ago

Jawa
=====

Soalan : tuan, kenapa saya tak boleh beli rumah atas tanah rezab melayu? Permohonan saya ditolak

Jawapan : rezab melayu, hanya utk org melayu saja. Oleh itu bangsa pada surat beranak ... See more

3 years ago

MAHALNYE
============

Menurut kajian masalah utama kenapa ramai tak beli rumah adalah sebab harga rumah dah semakin mahal.

Atas sebab itu, maka deposit pun akan jadi tnggi dan gaji yang kecik ... See more

3 years ago
Photos from Panglima Hartanah's post

Fully Furnish
============

Hari tu panglima ada satu listing di Apartment vista seri putra, unit low rise owner nak jual fully furnish. Unit ni I'Allah esok ada buyer dah nak masuk meminang.

Ada ... See more

3 years ago

40 tahun
========

Berita ini merupakan satu berita baik untuk bakal pembeli rumah. Tempoh bayaran dilanjutkan selama 40 tahun boleh mengurangkan bayaran bulanan pinjaman perumahan.

Panglima yakin ... See more

3 years ago
Salkukhairi

Lot lidi memang murah tapi.......

Perkongsian saya tentang TANAH LOT LIDI. Bagaimana nak kenal tanah lot lidi dan adakah ianya berisiko jika kita beli?

3 years ago
Ahyat Ishak

Forensik hartanah
=================

PENJAWAT AWAM BOLEH SHOPPING HARTANAH!
Pasangan bukan penjawat awam pun boleh join?

1. LPPSA target nak keluarkan pembiayaan sebanyak rm12 billion tahun ni. Dilaporkan setakat ni dah keluarkan rm6 ... See more

3 years ago
FOR SALE

RUMAH SEMI D SETINGKAT TAMAN TUNKU JAAFAR, SENAWANG UNTUK DIJUAL

YANG MENARIK TENTANG RUMAH NI, LEPAS DARI PAGAR RUMAH ADA LEBIH KURANG 15 KAKI EXTRA TANAH SEBELUM SAMPAI KE JALAN UTAMA. BOLEH BUAT ... See more

« 1 of 12 »
  • Advanced Search

  • Our Listings

  • Mortgage Calculator

Compare Listings